Alles voor uw contract

 

Welkom bij 4YOURCONTRACT, het adviesbureau voor uw contract.

 4YOURCONTRACT is er voor uw contract omdat een goed contract nu eenmaal prettiger werkt.

Wij zijn actief in de civiele techniek,  utiliteitsbouw, sportcomplexen, eigenlijk overal waar een contract aan te pas komt.

De klantvraag staat voorop, wat is uw doel? Vanuit dat doel maken we een stappenplan en bepalen we in onderling overleg wanneer onze expertise nodig is. Dit kan zijn bij het begeleiden van het hele traject of bij bepaalde onderdelen zoals de vraagspecificatie, de aanbesteding, beoordeling van aanbestedingsdocumenten of het begeleiden van de uitvoering.

WIE IS 4YOURCONTRACT?

4YOURCONTRACT is gestart door Bart Haring, een civiele techneut die er van overtuigd is dat dingen anders, beter en slimmer kunnen. Kernwoorden zijn innovatief, positief kritisch en praktisch.

 

 WAAROM 4YOURCONTRACT.

Met bijna 25 jaar ervaring in de civiele techniek en bouw op allerlei gebied, zoals asfalt, sportcomplexen, vliegvelden, beton- en waterbouw, gemalen, bouw- en woonrijp maken, rioolwerk en begraafplaatsen bij allerlei opdrachtgevers zoals Gemeenten, Rijkswaterstaat, Schiphol, Waterschappen, NS en Ingenieursbureaus en met vele contractvormen zoals RAW, Bouwteam, EMVI, Systeemgerichte contractbeheersing (SCB), Hybride en UAV-GC kunnen wij u zeker helpen.

 

Opdrachtgevers: Niet alleen qua techniek maar ook met het kiezen, uitwerken en begeleiden van uw contractvorm of dat nu traditioneel of geïntegreerd is, van RAW , Hybride tot aan UAV-GC aan toe bent u aan het juiste adres. Het doel is niet alleen een goed contract afleveren maar ook om kennis over te dragen aan medewerkers en daardoor meerwaarde voor uw bedrijf te genereren.

 

Opdrachtnemers: Het aannemen en behouden van een contract is een hele uitdaging. Maak daarom gebruik van kennis die u kan helpen om een contract aan te nemen door goede EMVI plannen, ProjectManagementPlannen en verificatieplannen te schrijven. Door ook tijdens de uitvoering onze expertise in te zetten gaat de kwaliteit van uw werk omhoog, de faalkosten omlaag en verbetert uw relatie met de opdrachtgever doordat u hem echt ontzorgt.